Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-amsterdam.nl


  Mediums geven spiritueel advies in Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Amsterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  To the point, snel en spot on. Sterrenhemel verdien je. Thx




Ervaring van Anja met medium Anouk   Ervaring van Anja met medium Anouk   Ervaring van Anja geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, even via hier laten weten dat hij inderdaad weer contact genomen heeft. Zoals jij al een jaar zegt. Dank je wel. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Vandaag of morgen krijg je bericht dat je lening is goedgekeurd zei ze, en inderdaad een uur later kreeg ik bevestiging! Dankje!




Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve Rhais. Vanmorgen had ik een gesprek met jouw. En dit heeft mij heel veel duidelijkheid gebracht. Een TOP coach. Ik heb ervaren dat jij op een diepere laag precies aanraakt waar de oorzaak van de problemen liggen. Dank je van Harte. Het consult met jouw bracht me veel rust.
Angelina




Ervaring van Angelina met medium MB Rhais   Ervaring van Angelina met medium MB Rhais   Ervaring van Angelina geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Een loepzuiver medium. Integer en sympathiek. Oordeelt niet. Bedankt Gazali.




Ervaring van Peter  met medium Gazali   Ervaring van Peter  met medium Gazali   Ervaring van Peter geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Ik bel je al heel wat jaren en wat ik ook doe waar ik ook doorheen ga ik kan met alles bij je terecht. Elk proces zwaar of niet jij helpt me er altijd weer doorheen met de juiste inzichten en adviezen zodat ik de juiste keuzes kan maken voor mezelf en je ook daarin weer tegemoet komt ter ondersteuning.
Jij zal geen mensen aanspreken in wat ze willen horen maar ook de minder leuke feiten ben je secuur in.
Mvg




Ervaring van Stephanie. met medium Sharida   Ervaring van Stephanie. met medium Sharida   Ervaring van Stephanie. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis,
Ik heb je voor de eerste keer gebeld en wauw wat een mooi consult mocht ik krijgen. Ik kon uren met je doorgaan omdat je haarfijn aanvoelt, positief/negatief, maar je geeft eveneens ook tools mee waar je iets mee kan doen. Dat is heel fijn. 1000 sterren waard! Ik wil je heel hard bedanken dat je mij tot rust hebt gebracht en ik hou je zeker op de hoogte.
Veel liefs, N.




Ervaring van N.E. met medium Thaiis   Ervaring van N.E. met medium Thaiis   Ervaring van N.E. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Beste Stephanie, eindelijk kon ik jou bereiken, zo lang moeten wachten, zo gelukkig om jou te kunnen spreken. Ik hoop dat ik je nog eens kan terugbellen, heel veel lieve groetjes en dank, je bent de beste! J.G.




Ervaring van jenny met medium Stephanie   Ervaring van jenny met medium Stephanie   Ervaring van jenny geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium
  Ervaring met medium
  Lieve lobke,
Bedankt voor je voorspelling. Je tijdstip was op perfect. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest van je voorspelling uit zal komen. Bedankt




Ervaring van Chantal met medium   Ervaring van Chantal met medium   Ervaring van Chantal geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Chapeau voor Richard, heerlijk nuchter met een flinke dosis humor. Draait er niet omheen, is duidelijk en eerlijk. Had hem 3 jaar geleden voor het eerst gesproken, kreeg toen te horen dat het niks met die persoon zou worden. Niet leuk om te horen maar hij heeft als enige gelijk gekregen. Zojuist weer gesproken en een prachtige reading gehad. Dank! Groetjes, A




Ervaring van A met medium Richard   Ervaring van A met medium Richard   Ervaring van A geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  Roma, je zei het al dat ik plotseling iemand zou leren kennen. En ja hoor tot mín grote verbazing leer ik iemand kennen met wie ik die connectie heb zoals je dat al zei. Ik hou je op de hoogte over ons contact. De rest van de voorspellingen zijn ook al uitgekomen. Bedankt dat ik altijd bij je terecht kan. Dikke knuffel Cynthia.




Ervaring van Cyn met medium Roma-Tari   Ervaring van Cyn met medium Roma-Tari   Ervaring van Cyn geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Je bent echt 5 sterren waard. En ik ga luisteren. Zeer wel bedankt.




Ervaring van Malika met medium Anny   Ervaring van Malika met medium Anny   Ervaring van Malika geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Lieve Sabina, hartelijke dank voor de verhelderende en opliftende gesprekken. Ik sta weer met beide beentjes op de grond. Ik heb een ticket naar Londen geboekt. Het wordt tijd om de focus te veranderen. Dankzij onze gesprekken zie ik het weer helder. Het wordt tijd dat ik mijn pad weer ga bewandelen zoals het de bedoeling is voor mij. Finding my power. Thanks!




Ervaring van Jo met medium Sabina   Ervaring van Jo met medium Sabina   Ervaring van Jo geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Oprecht bedankt Sarah, met een foto en een minimum aan informatie wist jij onze relatie perfect aan te voelen, je beschreef ons beide met correct inzicht, via mail (een volle pagina) beschreef jij duidelijk wat zich in het verleden tussen ons afspeelde, klopt volledig. Dankjewel voor het duidelijke antwoord op mijn vraag naar de toekomst toe, heb door jouw antwoord veel rust ontvangen en kan de toekomst nu opnieuw vol vertrouwen aan. Respect voor de manier hoe jij een mailconsult aanpakt, kreeg helder en duidelijk antwoord. Veel liefs.




Ervaring van Hilde  met medium Sarah   Ervaring van Hilde  met medium Sarah   Ervaring van Hilde geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Ik bel Petrus regelmatig. Alles wat hij zegt klopt altijd, kan dingen heel goed aanvoelen en geeft heel fijn advies waar ik echt wat aan heb. Na ons gesprek sta ik altijd weer in mijn kracht.
Groet, Vanessa.




Ervaring van Vanessa met medium Petrus   Ervaring van Vanessa met medium Petrus   Ervaring van Vanessa geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Anna
  Ervaring met medium Anna
  Hoi Anna, heb je gebeld ivm de liefde, wat ben je lief en zacht en leuk en grappig je voelde me goed aan. Ik ga er morgen zeker van genieten bij onze 1e date. Je bent zeker een aanrader want ik ga je zeker weer bellen.
Dikke verdiende knuffels, Annick.




Ervaring van Annick met medium Anna   Ervaring van Annick met medium Anna   Ervaring van Annick geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hallo beau. Vanavond heb ik je voor het eerst aan de telefoon gehad. Je raakte gelijk "spijkers met koppen". Het kwam allemaal hard binnen en het leek alsof je in mijn gedachten zat. Ik zal zeker terugbellen. Gr de onzekere jonge vrouw.




Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Y, bedankt voor consult. je was zeer verhelderend. Het was precies raak.




Ervaring van Sherri  met medium Yuorah   Ervaring van Sherri  met medium Yuorah   Ervaring van Sherri geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Wat een mooie consult. No nonsens. Ik hoop echt als het gebeurd ik jou kan bellen om te zeggen, je had gelijk. Bedankt.




Ervaring van Sonia met medium Sarah   Ervaring van Sonia met medium Sarah   Ervaring van Sonia geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  What a great medium. This man is amazing. I called him and he says just in 3 days and you will get good news. And yes the third day i receive good news. He has said so many positive things and i'm seeing this now. He says other things that must come and i have full faith in it. You are so good and nice, thank you very much. You give me good advice for a beautiful life. I am very happy that i called you. And i have faith in what is coming. Thank you, you are a gem! And i will call you back soon to confirm your predictions.




Ervaring van Shanel met medium Erkan   Ervaring van Shanel met medium Erkan   Ervaring van Shanel geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Bijna dagelijks heb ik je gesproken de afgelopen tijd.
Jij bent echt fantastisch! Je bent lief, geduldig grappig en gelukkig heb je ook nog gelijk!
Zonder jou hadden deze afgelopen weken er voor mij een stuk donkerder uitgezien.
Bedankt voor al je geduld en de fijne en verhelderende gesprekken.




Ervaring van N. met medium Aylin   Ervaring van N. met medium Aylin   Ervaring van N. geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Wat je zegt klopt helemaal. Het is te erg gewoon. Als het maar goed komt.




Ervaring van T.M met medium Yoshua   Ervaring van T.M met medium Yoshua   Ervaring van T.M geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  je bent gewoon super goed. Je geeft altijd zoveel meer duidelijkheid.




Ervaring van Sonia met medium Niamh   Ervaring van Sonia met medium Niamh   Ervaring van Sonia geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Je bent echt een goed en eerlijk medium.
ik kan iedereen adviseren jou te bellen.
Groeten.




Ervaring van Marcha met medium Karen   Ervaring van Marcha met medium Karen   Ervaring van Marcha geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Hartelijk dank voor je hulp .Was ontzettend blij verrast . je wist gewoon alles .





Ervaring van Tony met medium Valentine   Ervaring van Tony met medium Valentine   Ervaring van Tony geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Jij blijft voor mij EEN TOPPER. Oprecht, eerlijk, en je hebt me zo fantastisch geholpen. Heb weer hoop.




Ervaring van Danielle met medium Dennis   Ervaring van Danielle met medium Dennis   Ervaring van Danielle geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen.

Je bent de beste voor mij.
Je opent mijn ogen voor de waarheid. Dank voor alles,




Ervaring van Jeniffer met medium Sophia   Ervaring van Jeniffer met medium Sophia   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  heel vast beraden zei je dat ik men geld terug kreeg wat onwaarschijnlijk leek. en jawel ik heb mijn geld inderdaad terug gekregen. je bent een van de beste zieners wereldwijd. 10 sterren is te weinig.




Ervaring van je weet wel wie met medium Yoshua   Ervaring van je weet wel wie met medium Yoshua   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Heel vast beraden zei je dat ik mijn geld terug zal krijgen wat onwaarschijnlijk leek. En jawel ik heb mijn geld inderdaad terug gekregen. Je bent een van de beste zieners wereldwijd. Zelfs 10 sterren is te weinig.




Ervaring van je weet wel wie met medium Yoshua   Ervaring van je weet wel wie met medium Yoshua   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila,
U bent echt MEGA goed. U kunt alles benoemen, maar dan ook echt alles. Deze vrouw is zo zuiver en puur. Ik laat het je weten lieve Laila.
Liefs....XXX




Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Hele lieve vrouw. Fijne Reading gehad. Heeft mij goede inzichten gegeven. Groet, Vanessa




Ervaring van Vanessa met medium Sorella   Ervaring van Vanessa met medium Sorella   Ervaring van Vanessa geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Hele lieve vrouw. Fijne Reading gehad. Heeft mij goede inzichten gegeven. Groet, Vanessa.




Ervaring van Vanessa met medium Sorella   Ervaring van Vanessa met medium Sorella   Ervaring van Vanessa geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Angel-s
  Ervaring met medium Angel-s
  Hi Angel-S, eerste keer gesproken! Wat erg fijn hoe zij de dingen aanvoelde! Op 3 dagen tijd heeft zij mij inzichten gegeven en op de 4 de dag is er reeds een voorspelling uitgekomen, een mooie aanwinst op deze lijn. Liefs Patricia




Ervaring van Patricia  met medium Angel-s   Ervaring van Patricia  met medium Angel-s   Ervaring van Patricia geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel-s  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hallo Gazali,
Eerst dacht ik altijd het zal wel, en hoppa een voorspelling die uit komt. Jij bent bizar goed met je voorspellingen ik ben er van overtuigd. Het waren hele leuke gesprekken, het is heel fijn om met je te praten je bent een warm en eerlijk persoon die zijn werkt met liefde uitvoert.




Ervaring van Tamara met medium Gazali   Ervaring van Tamara met medium Gazali   Ervaring van Tamara geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Bedankt lieve Tess voor de powerreadingen. Je bent echt goed in je werk en ik ben dankbaar voor je steun. Lfs.




Ervaring van JoJo met medium Tess   Ervaring van JoJo met medium Tess   Ervaring van JoJo geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden