Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-amsterdam.nl


  Mediums geven spiritueel advies in Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Amsterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Victor
  Ervaring met medium Victor
  Beste Victor

Jou vanavond gesproken
ik kan maar een ding hier over zeggen.
WOW dank voor je mooie reading het was zo indrukwekkend en zo waar.
Bel je snel weer terug.




Ervaring van anoniem met medium Victor   Ervaring van anoniem met medium Victor   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique jouw voorspelling is uitgekomen tot op de dag wauw. Ik hoop je heel snel te kunnen spreken.




Ervaring van N met medium Monique   Ervaring van N met medium Monique   Ervaring van N geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Lara
  Ervaring met medium Lara
  Lief, prettige stem, duidelijk, draait er niet omheen. Bedankt voor het consult Lara.




Ervaring van L met medium Lara   Ervaring van L met medium Lara   Ervaring van L geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lara  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Thank you for the Light and encouragement. You touched my Soul. I listened to India Arie and it was a blessing. Can I say I Love You Sister.
We are Lights.

Love from an Angel




Ervaring van A met medium Aurora   Ervaring van A met medium Aurora   Ervaring van A geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  De beste raad krijg ik van jou, heb veel verdriet en gemis, goed dat ik met jou kan praten af en toe.




Ervaring van ruud met medium Morgane   Ervaring van ruud met medium Morgane   Ervaring van ruud geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Bedankt lieve MB Rhais.
Voor u mooie voorspelling en deze zijn uitgekomen, ben u heel dankbaar. Dank je wel en tot spoedig.




Ervaring van Jo met medium MB Rhais   Ervaring van Jo met medium MB Rhais   Ervaring van Jo geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Erg fijn om mee te praten, neemt tijd voor je Ik heb vertrouwen in haar advies en voorspellingen. Geeft goed en duidelijk raad, is te vertrouwen en een echte steun. Louisa. Hartelijk dank voor uw inzichten.




Ervaring van C met medium Louisa   Ervaring van C met medium Louisa   Ervaring van C geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Nessa
  Ervaring met medium Nessa
  Super lief, eerlijk, concreet en vlot. Toppertje op de lijn.




Ervaring van Salma met medium Nessa   Ervaring van Salma met medium Nessa   Ervaring van Salma geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nessa  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Dankjewel voor t consult over mijn zoon. Heeft mij goed gedaan liefs!




Ervaring van Sandra met medium Minoe Astrid   Ervaring van Sandra met medium Minoe Astrid   Ervaring van Sandra geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ter info, ja ik ga je wijze raad opvolgen, ik ga dus...




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Super lieve vrouw. Geeft snel en krachtig antwoord! Aanrader




Ervaring van Raiza  met medium Patricia   Ervaring van Raiza  met medium Patricia   Ervaring van Raiza geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Het is heel fijn om met u te praten, heel vertrouwd en rustgevend.U ziet en voelt het heel duidelijk, en dat geeft weer hoop, moed en kracht!




Ervaring van Anoniem met medium Marieke   Ervaring van Anoniem met medium Marieke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo-an
  Ervaring met medium Jo-an
  Jo-an is een super madam. Voelt alles heel goed aan.
Thx Kat.





Ervaring van Kat met medium Jo-an   Ervaring van Kat met medium Jo-an   Ervaring van Kat geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Bedankt voor je gesprekken, altijd bij het goede eind.
En hopelijk wat je zegt komt uit,
Bel je gauw weer. Anja x




Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, graag wil ik hier getuigen hoe goed je bent, Je had me iets verteld en het is uitgekomen. Meer dan 1 ding zelfs. Ongelooflijk. Gazali helpt je op weg met veel licht en liefde. You,re the best. Warme groetjes. Zo lief en geduldig. Alle voorspellingen komen uit. Dankjewel lief en mooi mens.




Ervaring van Eve met medium Gazali   Ervaring van Eve met medium Gazali   Ervaring van Eve geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Sjee, inderdaad een olifantengeheugen heb je Louisa. Super bedankt voor je inzichten. Je bent een kanjer. Dikke kus. Wat een ontzettend lieve, eerlijke en oprechte dame. Zij wist heel veel te vertellen en voor mij te verduidelijken. Maar ook bevestigingen te horen gekregen. Ze luisterde goed en nam de tijd. Door haar ben ik weer een stuk zekerder. Ik bel zeker weer.




Ervaring van An met medium Louisa   Ervaring van An met medium Louisa   Ervaring van An geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Wat ben jij een eerlijk en oprecht mens, voelde me gewoon een beetje van m,n sokken geblazen. Heel erg bedankt voor je fijne reading ik kan hier weer mee voor uit.

Dankjewel lieve Lili xx




Ervaring van Mar met medium Lili   Ervaring van Mar met medium Lili   Ervaring van Mar geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Esmay
  Ervaring met medium Esmay
  Super bedankt Esmay. Ik noteer al de readingen altijd en je hebt vorig jaar idd 3x aangegeven mbt het stukje trouw wat we vanmorgen hebben besproken. Precies zoals ik het formuleerde en wat ik bedoelde. Bedankt voor de consistentie en standvastigheid in je readingen. Geeft rust en betrouwbaarheid. X




Ervaring van Joanne met medium Esmay   Ervaring van Joanne met medium Esmay   Ervaring van Joanne geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Beste Sharida, bedankt voor je inzichten en duidelijke antwoorden. Leuk dat ze helderzienden zijn zoals jij.






Ervaring van Elsa met medium Sharida   Ervaring van Elsa met medium Sharida   Ervaring van Elsa geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Zoya,
dank voor het zuivere consult. Je bent een goed paragnoste.




Ervaring van Hannah met medium Zoya   Ervaring van Hannah met medium Zoya   Ervaring van Hannah geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Een aanrader. Thaiis weet waarover ze praat. Een top helderziende die de moeite waard is.




Ervaring van Lyn met medium Thaiis   Ervaring van Lyn met medium Thaiis   Ervaring van Lyn geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Hoi tovenaar friend .
We kunnen er nu al mee lachen .
Kort maar krachtig. je voorspellingen en ze komen ook uit soms wel effe wachten maar gebeurd.




Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Lieve Laaya,
Ik heb je vanavond voor de eerste keer gesproken en wauwww!! Wat ben je goed! Alles wat je zei klopte helemaal! Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. En dank voor de tips! Ik laat weten hoe het verloopt.
Liefs!




Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Hele lieve vrouw ben jij, en heel zuiver! Je hebt dingen gezegd die je niet kan weten. En die ook gaan plaats vinden, die ik al wist eigenlijk. Maar jij bevestigde het echt heel heel goed van je, ik ga jou terug bellen hoor als ik erin geraak hihi liefs je collegaatje xxx A.




Ervaring van A. met medium Freyaa   Ervaring van A. met medium Freyaa   Ervaring van A. geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Wat een fijne, lieve vrouw is Ellah, ik ben echt geraakt door haar consult. Wat een gave heeft zij, wonderbaarlijk wat zij allemaal kon zien. Dankjewel lieve Ellah, blij dat je nog net niet uitgelogd was toen ik belde :).




Ervaring van es met medium Ellah   Ervaring van es met medium Ellah   Ervaring van es geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Lieve mayela,
Elke keer als u mij iets verteld, kom ik er binnen een paar dagen achter wat u bedoelt. Heb zoiets nog nooit mee gemaakt. U bent eerlijk en oprecht.
Dank u wel!! F




Ervaring van F met medium Mayela   Ervaring van F met medium Mayela   Ervaring van F geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo marieke voor de 2x gebeld en terug een mooie reading had jij neemt mij twijfels weg en door jou heb ik meer zelfvertrouwen ik voel me beter in mij vel als ik praat met jou ik bel je zeker terug dank u marieke je bent een aanrader




Ervaring van Sirley met medium Marieke   Ervaring van Sirley met medium Marieke   Ervaring van Sirley geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wauw Gunter wat bent u goed. Jammer dat mijn minuten op waren. Ik hoop dat ie voorspellingen uitkomen. Je bent een echt goede medium. Dankjewel voor het mooi gesprek. Wat ben ik blij met u.
Tot snel.




Ervaring van Elaine  met medium Gunter   Ervaring van Elaine  met medium Gunter   Ervaring van Elaine geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Er mag met recht gezegd worden dat helderziende Nina super goed is. bedankt voor advies.




Ervaring van Gemma met medium Nina   Ervaring van Gemma met medium Nina   Ervaring van Gemma geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali brengt het helder en duidelijk en heeft veel kennis van zaken. Heb al veel helderziende gesproken Gazali is zeker een van de betere naar mijn mening de beste.
Ik kijk uit naar de mooie voorspellingen.




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  John is 5 sterren waard!




Ervaring van Carine met medium John   Ervaring van Carine met medium John   Ervaring van Carine geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Super goeie lieve medium...
alles klopt wat Isha zegt
En komt ook uit!
Meer dan 5 sterren waard
Topper!





Ervaring van Safoer met medium Isha   Ervaring van Safoer met medium Isha   Ervaring van Safoer geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Net Laila gesproken, een superlieve vrouw die alles goed aanvoelt! Ze heeft me gerustgesteld en in mijn kracht gezet. Heel fijn!




Ervaring van Nadia met medium Laila   Ervaring van Nadia met medium Laila   Ervaring van Nadia geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashalyn
  Ervaring met medium Ashalyn
  Lieve Ashalyn,
Zojuist heb ik een hele fijne reading gehad met u. U was erg vriendelijk en ook voorzichtig in het spreken en vertellen van bepaalde dingen. Nu is het nog even afwachten op uw voorspellingen. Ik vond onze gesprek erg fijn. Nogmaals bedankt voor uw reading!
Liefs, Alena




Ervaring van Leyna met medium Ashalyn   Ervaring van Leyna met medium Ashalyn   Ervaring van Leyna geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashalyn  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  De eerste keer dat ik naar een medium belde. . Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg. De gouden raad ga ik zeker opvolgen.




Ervaring van Sharda met medium MB Rhais   Ervaring van Sharda met medium MB Rhais   Ervaring van Sharda geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden