Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-amsterdam.nl


  Mediums geven spiritueel advies in Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Amsterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Chantal
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Hi Chantal, het is altijd fijn om met je te praten, ik hoop dat je vandaag weer online komt.




Ervaring van anoniem met medium Chantal   Ervaring van anoniem met medium Chantal   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Vandaag of morgen krijg je bericht dat je lening is goedgekeurd zei ze, en inderdaad een uur later kreeg ik bevestiging! Dankje!




Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Hoi chantal eindelijk naar maanden kwam het bericht van zijn kant .en zoals je zei ern uitleg .ik had er geen vertrouwen meer in en jij bleef zeggen het kom goed..
En inderdaad..kom wel weer terug .nu het positief lijkt .
Ik hou je op de hoogte ..veel liefs van je trouwe klant.




Ervaring van Loes  met medium Chantal   Ervaring van Loes  met medium Chantal   Ervaring van Loes geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve vrouw die geduldig luistert en hetzelfde blijft zeggen na 2 x bellen. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik bel je zeker terug .
Bel haar en je zal geen spijt hebben x.




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Steengoed die Chantal. Ik heb haar een paar maanden achtereen om advies gevraagd en ze kwam steevast tot dezelfde inzichten. Ook bij twijfels gaf ze geduldig aan dat wat zij zag komt. Een, vanwege de drukte op haar lijn, moeilijk te bereiken medium maar zeker 1 van de toppers op deze site.




Ervaring van Anonomous met medium Chantal   Ervaring van Anonomous met medium Chantal   Ervaring van Anonomous geplaatst op 19 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Accuraat snel en lief, geen melig gedoe, maar meteen pure uiting zoals ze het op dat moment aanvoelt… reeds meerdere voorspellingen uitgekomen, hopelijk volgt de rest ook.
dankje.




Ervaring van Patricia met medium Chantal   Ervaring van Patricia met medium Chantal   Ervaring van Patricia geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal. En weer zag je het goed, me belasting is gewoon uitbetaald en nu de rest. Ik heb veel vertrouwen in jou. Vele sterren voor jou.




Ervaring van Gooise meisje met medium Chantal   Ervaring van Gooise meisje met medium Chantal   Ervaring van Gooise meisje geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal je zag dat mijn afspraak niet doorging maar dat er een andere komt die veel leuker gaat zijn, dat klopte helemaal. Ik kreeg een uitnodiging voor een heel leuk feest met gezellige mensen.
Bedankt dat je altijd voor mij klaarstaat en voor je wijze adviezen.
Veel liefs, Ingrid.




Ervaring van Ingrid met medium Chantal   Ervaring van Ingrid met medium Chantal   Ervaring van Ingrid geplaatst op 7 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, Je sloeg weer de nagel op de kop . alles wat je vertelde klopte: zowel de beschrijving, situatie, alles.
Veel liefs, Sharda.




Ervaring van Sharda met medium Chantal   Ervaring van Sharda met medium Chantal   Ervaring van Sharda geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Beste Chantal, je voorspelling is alweer uitgekomen.




Ervaring van . met medium Chantal   Ervaring van . met medium Chantal   Ervaring van . geplaatst op 26 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Hey Chantal, je had het weer goed gezien, mij date is inderdaad niet door gegaan wat jij al een paar dagen geleden had gezien
nu het andere moois wat je elke keer ziet je trouwe beller het meisje uit het gooi.




Ervaring van goois meisje met medium Chantal   Ervaring van goois meisje met medium Chantal   Ervaring van goois meisje geplaatst op 19 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  lieve chantal je heb weer gelijk gekregen. mijn ex man had inderdaad het geld gestort zonder bericht. goed gezien.nu al het andere .ik vertrouw jou met je mooie kaarten .
een trouwe beller uit het gooi.




Ervaring van gooise vrouw met medium Chantal   Ervaring van gooise vrouw met medium Chantal   Ervaring van gooise vrouw geplaatst op 10 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Bedankt Chantal voor je voorspellingen . Ze zijn uitgekomen. Uw tijdsaanduiding klopt ook.




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal . ik kan niet uitleggen hoe dankbaar ik ben. Soms raak ik van mijn padje en dan wijs jij weer de weg naar rust. Ik ga toch maar onderzoek doen naar het woordje vortex. Volgens mij heb ik het boek van mevrouw. Hicks. Ik weet niet wat dat betekent. Een wijze vrouw. Fijne dag.




Ervaring van JoAn met medium Chantal   Ervaring van JoAn met medium Chantal   Ervaring van JoAn geplaatst op 10 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, WAAUW. kort maar krachtig ben je. Gelijk de juiste info naar boven. Tweede keer dat je dingen die zich afspelen benoemd, die ik niet eens in gedachte had om te bespreken. Sprakeloos. Zo raak. Hoop dat je voorspellingen uitkomen. Meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  chantal eindelijk naar maanden zoals je steeds zei er komt contact en ja vandaag kreeg ik een emotioneel bericht van hem .en ja ga hem snel zien .je blijf mij favoriet meer dan alle sterren aan de hemel je collega louisa.




Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Dank je wel Chantal. Helder kort en krachtig. Voelde gelijk hoe ze zaken zag en uitsprak dat dit gaat gebeuren in de nabije toekomst. Eindelijk afsluiten en rust. Ik moet mijn hoofd loslaten en handen op mijn hart leggen haha. Ik hoor je en ga dit doen. Bedankt. De dame met een knallende hoofdpijn. Ik laat het weten hoe het eerste contact ontvouwt. Fijne dag .




Ervaring van Joanne met medium Chantal   Ervaring van Joanne met medium Chantal   Ervaring van Joanne geplaatst op 1 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Dank je wel Chantal, kon je net niet bedanken, mijn beltegoed was op. Benieuwd of A binnenkort contact op neemt. Laat het je weten. Ben nu gerustgesteld.




Ervaring van Ingrid met medium Chantal   Ervaring van Ingrid met medium Chantal   Ervaring van Ingrid geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal
Wat ben ik blij jou te kennen en ik heb hoop bij jou ook heb ik angst maar jij bent er steeds voor me. Het is je niet te veel dat ik je bel. Veel respect heb ik voor je. Ik wacht nu zes maanden hoop dat het nu vlug gebeurt. Dag Lieve Chantal.




Ervaring van Maggy met medium Chantal   Ervaring van Maggy met medium Chantal   Ervaring van Maggy geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal super, je zag het al in je kaarten. Blijf nu hopen op helemaal geen, wat je ook zag. Loes.




Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Dank je wel voor het gesprek vanmorgen rond half tien; het verbrak plotseling maar ik had nog willen zeggen dat ik jou heel verhelderend vond en ook je adviesen om mezelf te behelpen in de onzekerheid goed zijn voor mij. Ik hoop je vaker te mogen spreken.




Ervaring van anoniem met medium Chantal   Ervaring van anoniem met medium Chantal   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Goede kaartlegster, haalt gelijk de juiste informatie naar boven. knap. Ziet alles en voorspelling zijn in het verlengde van wat er aan de hand is en kon ze niet weten. Dus heb ik goede hoop.

lieve groet, San.




Ervaring van San met medium Chantal   Ervaring van San met medium Chantal   Ervaring van San geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal, dankjewel dat je me altijd weer terug in mijn kracht zet.
Wanneer ik bel voel ik die positiviteit en het vertrouwen.
Daarnaast heb je ook veel voorspellingen gedaan die uitgekomen zijn.
Hopelijk zal de laatste ook eindelijk gaan gebeuren.




Ervaring van Natacha met medium Chantal   Ervaring van Natacha met medium Chantal   Ervaring van Natacha geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal ik kon je niet meer bedanken omdat mijn tegoed op was. Dankjewel voor een fijn gesprek weer met jou. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent super goed.
Je geeft duidelijke inzichten en bevestigd altijd wat ik voel.
Tot Bellens weer.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, je had gelijk hij ging zelf contact zoeken, dit weekend dit is gisteren avond ook gebeurt je zegde dat hij zich beter in zijn vel voelde klopte ook helemaal. Komende zaterdag gaan we samen iets leuk doen. Ik weet nu dankzij jou dat we een mooie toekomst in zullen gaan. Ik hou je sowieso op de hoogte.

Liefs Leyla
En dank je wel .




Ervaring van Leyla met medium Chantal   Ervaring van Leyla met medium Chantal   Ervaring van Leyla geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Net lieve Chantel gebeld, zonder al teveel prijs te geven zegde ze dingen die ze echt niet kon weten. Ze is oprecht en zeg de dingen die ze ziet. Vol afwachting wacht ik de voorspellingen af lieve Chantal. Je bent zeker meer dan een 10 sterren waard. Zoals ik je daarnet zegde ik bel je volgende week terug.

Liefs Leyla.




Ervaring van Leyla met medium Chantal   Ervaring van Leyla met medium Chantal   Ervaring van Leyla geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Heel aangename persoon om mee te praten. Je stelde me gerust en hopelijk hoor ik nog van hem. En komt je voorspelling uit.




Ervaring van Sonia met medium Chantal   Ervaring van Sonia met medium Chantal   Ervaring van Sonia geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal,

Ik belde je gisteren met de vraag over een goeie vriend van me waarmee al eventjes geen contact meer was. Je verzekerde me dat hij gisteren of vandaag nog contact met me zou opnemen. Ik kon het moeilijk geloven, maar je had helemaal gelijk. Ik hoop dat de verdere voorspellingen van je ook uitkomen.

Dank je wel.




Ervaring van .. met medium Chantal   Ervaring van .. met medium Chantal   Ervaring van .. geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  tja wat zal ik zeggen weer heel goed gezien het was echt geen aantrekkingskracht van mij kant zols jij het zei nu het andere nog blijf vertrouwen houden hoe moeilijk dat ook is trouwe beller.




Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 13 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  lieve chantal weer een voorspelling van jou uitgekomen ook al was die een teleurstelling. Er komt een nieuwe afspraak daar hou ik mij aan vast. Loes.




Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, Alweer een voorspelling van jou uitgekomen. Met heel veel vertrouwen wacht ik op wat jij nog meer gezegd hebt. Maar ik heb geen twijfels meer. Heel hartelijk dank. P.




Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P geplaatst op 27 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal,

Ik heb net de kans gehad om je telefonisch te laten weten dat je voorspellingen helemaal aan het uitkomen zijn zoals je zei. Ongelooflijk. Ben je heel dankbaar dat je bent blijven volhouden, ondanks mijn ongeloof. Je bent zeer goed in wat je doet, en blijft altijd even eerlijk en zuiver. Om deze reden ook nog dit berichtje in de hoop dat andere mensen die eerlijke voorspellingen willen, bij jou terecht kunnen komen.

Veel liefs.




Ervaring van .... met medium Chantal   Ervaring van .... met medium Chantal   Ervaring van .... geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal ik spreek je al een geruime tijd en je bent altijd oprecht en je voorspellingen zijn erg goed. Dankbaar voor jou op deze lijn.

Liefs R (moeilijke naam je weet wel wie ;) .




Ervaring van R met medium Chantal   Ervaring van R met medium Chantal   Ervaring van R geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal is helemaal top. Ten eerste, een uitermate vriendelijke dame en zeer behulpzaam. Verder is ze heel erg zuiver en heeft het gewoon altijd bij het juiste einde. Het klopt gewoon allemaal. Lieve groetjes.




Ervaring van Roswita met medium Chantal   Ervaring van Roswita met medium Chantal   Ervaring van Roswita geplaatst op 19 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, hij heeft inderdaad vandaag gebeld zoals jij mij had gezegd. Nu hoop ik dat de rest van de voorspelling snel uitkomt. Heel hartelijk dank.




Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden